• Uncategorized
  • 0

Modele noi de tapet pentru dormitor

Daca v-ATI pus problema alegerii intre tapet si Vopsea pentru acoperirea peretilor DIN locuinta trebuie sa stiti de ce este mai recomandat sa alegeti tapetul. Acesta personalizeaza imediat locul in care este aplicat si chiar daca nu ofera infinitatea cromatica un vopselei exista tot mai multe tipuri de modele care sa satisfaca si cel mai prétentieux utilizator. Tapetul este mul mai usor de aplicat decat vopseaua, nu murdareste Camera si acopera mai bine imperfectiunile peretilor. Tapet lavabil cu dungi Bej-CREM. Când Vine vorba de pereți, desenele în dungi nu sunt niciodata înde.. Tapet aspect Textil cu Elemente de caligrafie în nuanțe de GRI și argintiu. Cu acest tapet réputation.. Pentru a obtine Rezultatul Dorit trebuie sa pregatim fiecare pas al montajului cu Mare Atentie. Mai intai trebuie sa alegeti un Punct de plecare, de obicei acesta fiind USA sau fereastra. Mai apoi ne vom indrepta atentia catre tapet. CEA mai simpla metoda este de a decupa si numerota fasiile de tapet dupa masurarea peretilor. Nu uitati ca in cazul tapetului cu imprimeu trebuie sa urmati modelul fasiilor alaturate. La decuparea fasiilor folositi rigla si foarfecele sau cutterul, lasand un plus de 2-5 cm, pentru eventualele abateri.

Tapetul va fi ales in functie de la dimensiunile incaperii precum si tipul de Lumina DIN respectiva Camera. Pentru a calcul corect necesarul de tapet pentru un spatiu trebuie sa tinem CONT cont de modelul tapetului ales Dar Si de Alte Elemente care pot cauza pierderi, precum usile si ferestrele ce deservesc respectiva caméra. Ne vom folosi de caracteristicile tehnice ALE tapetului pe care le aflam direct de PE Ambalaj sau DIN catalogul producatorului. Mai apoi masuram si calculam inaltia si latimea peretilor Dar Si inaltia si latimea usilor si un ferestrelor. Folosindu-ne de caracteristicile tapetului, vom afla Cate Role sunt necesare. Acesta se monteaza in FASII care vor fi imbinate cu Atentie. Latimea rolei variaza in functie de Model si impune astfel anumite pierderi. Deoarece livingurile sunt camerele cu dimensiunile cele mai generoase si care au si o luminozitate crescuta vom putea alege orice astuce de tapet pentru decorare. Culorile sau modelele vor fi influentate de stilul pe care ni-l dorim Dar Si de elementele DIN incapere pe care dorim sa le scoatem in evidenta (mobila, decoratiuni).

Astfel, deoarece nu exista reguli care sa ne limiteze optiunile vom putea Crea un design simplu si élégant sau vom opta pentru Culori agresive, impunatoare care sa DEA senzatia de Energie pozitiva. Orice Model vom alege trebuie sa avem grija la combinatii pentru a face caméra de Zi sa para primitoare, confortabila, Oaza de relaxare pe care ne-am Dorit-o intotdeauna. Culorile vesele completate de imprimeuri geometrice sau cele florale vor crea o atmosfera de vis. cu siguranta Lumina influenteaza STArea de Spirit a unei camere. Acelasi lucru il putem spune despre Culori. In incaperi luminoase putem opta pentru tapet in orice culoare de la nuante cool precum rosul, verdele, albastrul sau violetul, pana la Culori deschise (Roz, portocaliu, galben) care sugereaza liniste si echilibru. Pentru a alege tapetul potrivit, trebuie sa tineti CONT, intai de toate, de stilul pe care doriti sa-l imprimati incaperii ce va fi decorata Dar Si de dimensiacesteia. Daca incaperea este de MICI dimensiuni, vom alege motive Cat mai délicat. Daca vom alege sa tapetam astfel de camere cu imprimeuri de mari dimensiuni vom aglomera Vizual spatiul iar Rezultatul va fi departe de cel Visat. Vom aplica aceeasi Regula si daca avem multe segmentari ALE aplicarii GEN USI, ferestre sau obiecte de mobila.

Un tapet Mare va fi segmentat in mod repetat, iar efectul nu va mai fi cel scontat inaintea montarii. Ca recomandare, pentru incaperile MICI, se poate alege un tapet cu reflexe metalice. Acesta va Reflecta Lumina, dand senzatia de spatiu mai larg.

You may also like...